مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه قبل از اتمام قرارداد

با سلام من ی خونه اجاره کردم ولی مجبور به جا ب جای شدم و الآن پول رهن را از صاحبخانه طلب کردم ولی او حاضر نیست پول رهن را پس بدهد و میگه باید مستأجر جدید بیاد چکار کنم؟
آیا باید تا زمان اتمام قرارداد کرایه رو پرداخت کنم؟
6 ماه از قراردادم مونده البته برای سال جدید که تمدید کردم لفظی بوده یعنی قرارداد ننوشتیم
من مبلغ رو پرداخت کردم ولی چیزی امضا نکردیم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی رضایت موجر را اخذ کنید یا تاپایان قرارداد اجاره بپردازید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در قرارداد به موضوع تخلیه پیش از موعد اشاره نشده است شما بایستی تا پایان قرارداد صبر نمائید.
به عبارت دیگر شما التزام به اجرای مفاد قرارداد از جمله مدت آن هستید.