مشاوره حقوقی رایگان - ماده 38 قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران

اینجانب م.م جانباز 25 درصد از کار افتادگی کلی داوطلب مردمی که حقوق حالت اشتغال از بنیاد شهید می گیرم و کارمند شهرداری تهران با صندوق تامین اجتماعی هستم. با توجه به اصلاح تبصره 2 ماده 39 که در مجلس اصلاح گردید و بجای قطع می گردد شد قطع نمی گردد حقوق حالت اشتغال من نیز قطع نگردیده است. طبق ماده 38 که باید حقوق حالت اشتغال مرا با اشل نیروهای مسلح پرداخت نمایند ولی متاسفانه بنیاد انجام نمی دهد و هنوز حقوق حالت اشتغال بنده با اشل کشوری پرداخت می شود . راهنمایی نمایید باید چکار کنم .

پاسخ ها :

پرسشگر :

به کجا باید درخواست بدهیم ؟
بنیاد47 هزار جانباز حالت اشتغال دارد و برای 41 هزار نفر ماده 38 را اجرا کرده است . چرا برای 6 هزار نفر اجرا نمی کند؟ جانباز باید چه شرایطی داشته باشد تا ماده 38 اجرا شود ؟ یا 6 هزار نفر چه شرایطی داشتند که اجرا نشده است.

حقوق حالت اشتغال ماده 38 قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران