مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام‌ من‌ زوجه هستم درخواست طلاق غیابی دادم رأی به نفع من صادر شد شوهرم واخواهی کرد ولی پذیرفته نشد بیست روز فرصت تجدید نظر دادن ولی تجدید نظر نکرد بیست روز هم وقت فرجام خواهی بود ولی فرجام خواهی هم نکرد میخواستم بدونم الان که چهل روز تموم شده میتونم برم محضر یا روز های جمعه رو نباید حساب کنم؟ روز های جمعه از مهلت اعتراض حساب میشه یا نه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام روز های ابلاغ و اقدام هر مرحله را باید به این مهلت اضافه نمایید. یعنی چهار روز باید اضافه کنید...... روزهای جمعه داخل مهلت هستند....