مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت از مادر به دلیل ازدواج مجدد

باسلام. خسته نباشید
بنده یک دختردارم که متولد1394/01/18هستش الان نزدیک9سال شده
دوتاسوال دارم جواب وراهنمایی کنیدممنون میشم
قانون گفته اگرخانوم بعدازطلاق ازهمسرازدواج مجددبکنه سلب حضانت میشه وحضانت به پدر میرسد؟
سوال دوم قانون گفته تا7سال حضانت بامادربعدمیرسه به پدر من دو بار دادخواست دادم هر دو بار گفتن صلاحیت نداری ولی میگن بایدهرماه 500هزارنفقه بدی شماراهنمایم کنیدمن اگرصلاحیت ندارم چرابه نفقه میرسه من میشم صالح
اگرصلاحیت ندارم چرابایدپول بدم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر صلاحیت نداشته باشید موافقت نمی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که هر یه والدینس صلاحیت نداشته باشد حضانت سلب می‌گردد