مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه

با سلام، من از یک سالن زیبایی برای 14اسفند ماه نوبت داشتم و 200 تومن هم بیعانه دادم، به دلیل مسائل مربوط به کرونا نوبتمو عقب انداختم و به 21اسفند موکول کردم، اگه بخوام نوبتمو کنسل کنم بیعانه ای که دادم قابل پس گرفتن هست؟ درصورتی که در فضای مجازی پستی مبنی بر پس ندادن بیعانه گذاشتند، اگه قبول نکردن قابل شکایت هست؟ ممنونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما برای مطالبه 200 هزار تومان باید بیش از یک میلیون تومان در دادگاه خرج نمایید....... بسیاری از موضوعات با مذاکره حل خواهند شد.