مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز غیر قانونی همسایه

با سلام همسایه ای دارم که که قبل از اینکه من به این محله بیایم و ساخت و ساز کنم منزلش را کاملا غیر قانونی و غیر استاندارد شبانه ساخته و رفته بالا
مشکلاتش:
1-اصلا عقب نشینی نکرده و باعث بی ریخت شدن کوچه و سایر مشکلات شده
2-ساختمان را 100درصد ساخته که باعث سایه اندزی و سایر مشکلات شده
3-اصلا اصول ساختمان سازی و.... را رعایت نکرده (حتی چند سال پیش زنش و پسرش را گاز گرفت و کشت) و ساختمان که چسبیده به ساختمان من هست هر ان ممکنه خراب بشه تو حیاط من!!
4-هر وقت هم اعتراض و ... میکنیم داد و بیداد و فحاشی میکنن خانوادتا
لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما می توانید به شهرداری بابت تخلفات ساختمانی همسایه شکایت نمایید.