مشاوره حقوقی رایگان - چک صیادی

سلام و وقت بخیر
بنده یک چک صیادی دریافت کردم به مبلغ 71 میلیون تومان به مورخه 1402/10/5
وقتی در روز مشخص شده به بانک مراجعه کردم بهم اعلام شد که 70 میلیون در سایت صیاد ثبت شده و صادر کننده باید پشت نویسی کند
صادر کننده هم پولش تکمیل نبود و 7 روز ازم مهلت خواسته چیکار کنم به نظرتون؟؟

پاسخ ها :

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

7 روز تحمل کنید چنانچه ترتیب اثر ندادن مطالبه وجه مبلغ مندرج در چک را بخواهید

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام پس از گذشت این مهلت چنانچه تغییری ایجاد نشد وجه آن را مطالبه کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بستگی به خودتان دارد یا مهلت دهید یا یک چک ضمانت صیادی نیز اخذ نمایید