مشاوره حقوقی رایگان - دریافت اطلاع نامه اجرای مهریه از طرف همسر

سلام وقت بخیر
همسر بنده از طریق سازمان ثبت اسناد اقدام به اجرای مهریه نموده است. ولی بنده هنوز به اداره ثبت اسناد مراجعه نکرده ام.
بنده در حال حاضر فقط مالک قانونی یک دستگاه موتورسیکلت می باشم و ماشین سواری که قولنامه ای خریداری شده و مبلغ زیادی بابت آن بدهکار (وام و چک) هستم و سند به نام شخص دیگری است.
در حال حاضر بنده باید چه کاری انجام دهم.
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. اجرای ثبت از زوجه می خواهد که اموال شما را معرفی نماید و اگر مالی نداشته باشید هیچ اقدامی انجام نمی دهد............ در صورت تمایل جهت انجام مشاوره و تنظیم دادخواست و لوایح با بنده تماس حاصل فرمایید.