مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی خیر

با عرض سلام و خسته نباشید.
اینجانب راننده بیابان هستم. مدت 2سال پیش خودرو تاکسی برادرم را توقیف کردن که بعد از پرس وجو فهمید که از طرف دادیار دستور توقیف صادر شده که اونهم در پی شکایت شخصی که ادعا میکرد یکنفر به گوشش سیلی زده که منجر به پارگی پرده گوش شده و بعد سوار تاکسی مورد نظر شده. سوال اینجاست که شاکی با من خصومت شخصی دارد و حکم پرداخت دیه صادر شده چطور دادیار دستور توقیف خودرو برادرم را می دهد؟ مگه برادر را بجای برادر میتوان به دار آویخت؟ باتشکر از همه سروران محترم

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

با سلام برادر شما باید بعنوان شخص ثالث اعتراض کنند

یک وکیل

سلام" در فرض سوال احتمالا محکومیت مالی و یا محکومیت کیفری که خودرو مذکور وسیله ارتکاب جرم بوده متوجه برادر شماست . با مراجعه برادرتان به مرجع قضائی صادر کننده دستور توقیف خودرو همه چیز مشخص و روشن خواهد شد .