مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر و گرفتن پابند

سلام خسته نباشید. بهمن پارسال ریختن تو خونه و یکو نیم کیلو مواد مخدر(گل) گرفتن که مال خودم نبود تو کیفی بود که مال یکی از اشناها بود و دست من بود . اعتراض زدم ولی وکیلم پروندمو خالی فرستاده برای اعتراض ، بدون هیچ متنی ک اونام قبول نکردن و رد شده متاسفانه بهم دوسال حبس دادن ، میتونم برای پابند درخواست بدم و یک سوم دوسال حبس چقد میشه وثیقه میشه گذاشت؟ممنون میشم اگه جواب بدید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پابند به مجازات های درجه 6 به بالا تعلق می گیرد . تحمل هشت ماه جبس یک سوم مجازات دو سال است می شود . در کل موافقت با پابند مراحل دارد و در نهایت موافقت دادگاه صادر کننده حکم قطعی می باشد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

8 ماه میشود.
شما درخواست بدهید ولی باید موافقت قاضی صادر کننده رای را دریافت نمایید.