مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه

سلام.مدت 4 ماه است که خونمو اجاره دادم اما قبل از اجاره دادن شفاهی ب مستاجر گفتم که خونه رو برای فروش گذاشتم و ممکنه هر لحظه فروش بره.ایشون قبول کردن. و در قرار داد تاریخ ذکر نشده که از چه تاریخی تا کی اجاره داده شده. اما مبلغ اجاره بها ماهیانه و کل اجاره بها در 12 ماه نوشته شده. الان میخوام خونه رو بفروشم و از مالک جدید برای مستاجرم 3 ماه وقت گرفتم تا تخلیه کنه. اما مستاجر با وجود اینکه هنوز قبول داره که من قبل از اجاره بهش گفتم خونه رو برا فروش گذاشتم باز میگه 5 ماه وقت بگیرم و این امر اصلا ممکن نیست. آیا میتونم با توجه به اینکه هیچ تاریخی ذکر نشده حکم تخلیه بگیرم؟ در ضمن قرار داد ما دست نویس است و دو نفر شاهد امضا کردن

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر اجاره 12 ماه را دریافت کرده اید . بهتر است توافق و رضایت ایشان را کسب نمایید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام مطابق قرارداد می بایست عمل کنید