مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی مبنی بر ارسال پرونده به مرجع ذي صلاح و تجديد وقت نظارت

با سلام. بعد از مختومه شدن پرونده و پرداخت جریمه نقدی. این متن روند کار پرونده اومده.....(دستور قضایی مبنی بر ارسال پرونده به مرجع ذي صلاح و تجديد وقت نظارت در تاریخ 1402/10/6 صادر گردید).
یعنی چی؟ یعنی بازم پرونده ادامه داره؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

با سلام معمولا پرونده پس از مختومه شدن در صورتي که موضوعي باز نداشته باشه به بایگانی راکد فرستاده میشود، جهت اطمینان به شعبه مربوطه مراجعه نمايد