مشاوره حقوقی رایگان - خریدن از یه تبر

سلام. من چند ماه پیش از یکی اکانت خریدم اما اکانت رو نداد پولو دزدید. ازش شکایت کردم مجبور شد به جای اون اکانتی که دزدیده دوتا اکانت دیگه بده که روهم ارزششون میشد همون یه اکانت. گفت این اکانت هارو هم الان میدزدم میدم بهت به شرطی که شکایتو پس بگیری. اکانت هارو داد شکایتو پس گرفتم. از دو سه روز پیش یه نفر تو بازی بهم پیام داده که اکانتم رو دزدیدی ازت شکایت میکنم. منم ماجرا رو توی اپلیکیشن روبیکا براش توضیح دادم چند تا عکس از صحبتم با اون دزد رو هم فرستادم شماره کارتشم دادم گفتم شکایت کن ازش. امروز بهم پیام داده اکانت رو ندی ازت شکایت میکنم خسارت این هم که. چند ماهه دستت بوده هم ازت میگیرم. منم. بهش گفتم که خودم خریدار بودم دزد که نبودم. اما میگه الان باید اکانتمو بدی وگرنه شکایت میکنم و خسارتشم ازت میگیرم. من الان باید چیکار کنم؟؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام متاسفانه شما با علم به سرقتی بودن اکانت مبادرت به قبول آن در مقابل استرداد شکایت شده اید در واقع بر ضرر خود اقدام نموده اید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اکانت رو به صاحب اصلیش برگردانید و علیه فروشنده شکایت کنید .