مشاوره حقوقی رایگان - مشاجره و درگیری

سلام وقتتون بخیر.بنده تو خیابون به راننده ای که در حال زدن بوق ممتد طولانی بود گفتم هوی چخبرته.سرنشین پیاده شد و بعد از فحاشی قصد درگیری داشت که من مانع میشدم ولی بالاخره شروع کرد به زدن من خب من هم از خودم دفاع کردم یکم ادامه داشت تا مردم جدا کردن اومد از پلاک من عکس گرفت منم رفتم از پلاکش عکس بگیرم مجددا برگشت سمتم تا گوشی رو چنگ بزنه از دستم که با مقاومت روبرو شد که ایندفعه راننده هم پیاده شد و باهم به من حمله کردن. الان کمی بدنم کوفتگی داره و خراشیدگی روی دستهام.اصلا بحث دیه نیست.بقط میخوام بدونم با چه عناوینی میتونم هر دونفر رو متهم کنم؟غیر از فحاشی و ضرب و جرح.مثل همین که قصد گرفتن گوشیمو داشته یا دو نفری ریختن سرم یکی گرفته بود یکی میزد.میخوام تا جایی که میشه اتهاماتشونو بیشتر کنم توی همشون هم محکومشون کنم.دوربین هم بوده اونجا همه چیز ثبته.و اینکه چون دعوا بوده و اونا مطمئنم از طرف من آسیبی ندیدن منم متهم میشم؟و در نهایت چطور میتونم هزینه هایی که بابت دکتر کردم و از کار افتادنامو بگیرم؟چون مرخصی مجبور شدم بگیرم و از حقوقم کم میشه.ممنون

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام ، صرفا با همان عناوینی که گفتید با ارائه دليل میتوانید اعلام شکایت کنید ، هر چند که طرفین مقابل هم می توانند شکایت کنند ولی اثبات و احراز آن هم منوط به تصميم قضايي و وجود ادله میباشد.