مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در دادگاه طلاق

سلام عرض خستـــه نباشید
بنده مدتی پیش حق طلاق در صورت بخشیدن مهریه همسر به ایشان دادم و در دفاتر قضایی فرمودم که نمیتونم حضور پیدا کنم ایشون هم عدم امکان سازش گرفتن میخواستم بدونم اگر بنده حضور پیدا نکنم چه میشود؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

درصورت تایید رای طلاق ثبت میشود ولی بهتر است باحضور از حق خود دفاع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت عدم حضور شما، حکم صادر خواهد شد و اختلالی در روند رسیدگی بوجود نخواهد آمد.