مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک و انتقال سند موتورسیکلت

باسلام، بنده یکدستگاه موتورسیکلت از یکی از دوستان خریداری کردم .2سوم مبلغ را نقدی و الباقی را طی یک فقره چک به سررسید 40روزه در موعد مقرر پرداخت و کامل تسویه حساب کردم. در ضمن هر 2طرف برای محکم کاری به بنگاه معاملات خودرو (زیر نظر اتحادیه و معتبر) رفتیم و قولنامه رسمی 3برگی نوشتیم و تمام موارد معامله هم قید کردیم! بعد از پاس شدن چک بعلت مشغله نتونستم برم با فروشنده تعویض پلاک و یا محضر برای گرفتن وکالت، مدتی گذشت تا به ایشون گفتم بریم محضر وکالت بده به من، اما ایشون مدعی شدند که من رفتم چک 40روزه شمارو پیش از موعد وصولش دست شرایط گذارو خوردش کردم، 300هزار تومن کم کردن و الباقی رو بهم نقدی دادن، حالا تا 300هزار تومن ضرر منو ندین، من وکالت نمیدم، در صورتی که توافق ما و تاریخ چک داخل قولنامه بنگاه قید شده و امضا کردیم همگی! باید چکار کنم، پول زور میخواد، منم نمیخوام پول زور و باج بدم!! راه قانونیش چی هستش؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند به دادگاه بدهید اما دو مطلب را در نظر داشته باشید: 1- دادگاه رفتن هزینه دارد بیش از 300 هزار تومان هزینه خواهید کرد 2- دادگاه زمان بر است ............... بنابراین بهترین راه این است که با مذاکره موضوع را حل نمایید. اگر حل نشد از طریق دادگاه اقدام نمایید