مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

باسلام خدمت همه من 4سال پیش یک موتر سیکلت خریدم سندومدارک موتر را گرفتم پولش دادم ولی سند نزدیم حالا میخام سند بزنم مالک اصلی موتر را پیدا نمیکنم خواستم بدونم که چه کار باید بکنم ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
دادخواست الزام به تنظیم سند موتور بطرفیت فروشنده دهید مگر مجهول الهویه باشد که باید در دادخواست قید نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

الزام به تنظیم سند اگه دادخواست بدید می توانید استعلام مالک را هم بخواهید حتی اگه پیداش نشه غیابی حکم بگیر اجرای احکام خودش سند میزنه