مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت وجه چک

با سلام و احترام، اینجانب بابت بدهکاری ناشی از صدور چک به مبلغ 80 میلیون تومان بازداشت شدم و از بازداشتگاه اعسار نوشتم ، پس از سپری شدن 30 روز با وثیقه آزاد شدم. جلسه رسیدگی به اعسار برگزار شد اما به دلیل دارا بودن یکدستگاه خودرو سمند اعسار من طی حکمی رد شد ، به حکم صادره اعتراض نمودم ولی در تجدید حکم تایید شد. به وثیقه گذار ابلاغیه آمده است تا محکوم علیه را معرفی نماید . توضیح اینکه در فرم معرفی اموال یک دستگاه خودرو سمند به دادگاه اعلام کرده ام و همچنین حدود یکسال است به دستور قاضی شعبه بدوی یک چهارم حقوقم کسر میشود. لطفا راهنمایی فرمایید چگونه عمل نمایم.
از لطف و زحمات شما قدردانی میکنم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام خودرو را بفروشید و بدهی طلبکار را پرداخت نمایید ...... اصل بر پرداخت بدهی به صورت یکجا است و تقسیط آن یک مورد استثناء .......... در صورت عدم پرداخت کفیل باید از اموال خود به جای شما پرداخت نماید