مشاوره حقوقی رایگان - فوت عابر بر اثر تصادف

با سلام و وقت بخیر ، پدر و مادرم در حال عبور از خیابانی بودن که پل هوایی در نزدیکی ان محل بود و از خیابان عبور میکردن جراحاتی متحمل شدن که مادر بعد از بیست روز متاسفانه درگذشت میخواستم بدونم دیه کامل بهشون تعلق میگیره یا مقصر بودن و اینکه مادرم در تصادف بعلت شکستگیهای دنده که ریه رو پاره کرده بود کارش به کما کشید اما بعلت دیابت و ضعف بدنی نتونست تحمل کند و دوهروز اخر گفتن که سل نهفته در ریه داشته که هیچ علائمی نداشته و بعلت انتی بیوتیکهای قوی ایست قلبی کرد، ایشون شکستگی پس سر مهره گردن ، 6 تا دنده و مهره کمر لگن و پلاتین در ساق پا داشتن ، ایا منجر به فوت بعلت تصادف میشه و دیه جداگانه به دلیل جراحات بهش تعلق میگیره!؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام . از این حادثه غم انگیز بسیار متاسفم............ به نظر می رسد ابتدا باید میزان تقصیر را کارشناسان مشخص نمایند و بعد دیه به همین میزان مشخص و از بیمه پرداخت خواهد شد............ هنگامی که شخص فوت می نماید دیه جراحات به وی تعلق نخواهد گرفت و فقط دیه فوت شامل می شود

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام تسلیت عرض میکنم دیه را بیمه باید پرداخت کند و البته بعد میتواند به مقصر رجوع کند