مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده

با سلام، خانمی هستم که حدود 3 ماه پیش با عابر سالمندی در محلی که اصلا محل عبور عابر پیاده نبود تصادف کردم ایشون یکدفعه پرید جلو ماشین، و من خودم به اورژانس و پلیس زنگ زدم و ایشون در هشیاری کامل شماره خانواده اش را داد و تماس گرفتیم، بعد از انتقال به بیمارستان دو هفته بستری بودند، و شکستگی کتف و قوزک پا و بخیه پیشانی و کبودی در چند جا در نظریه پزشکی قانونی درج شد که بعد 5 ماه هم بررسی مجدد قید شد، ایشون بعد از مرخصی از بیمارستان دو هفته در منزل بودند که یک شب دخترشون تماس گرفتند و گفتند ایشون حالش بد شده به بیمارستان منتقل کردیم و فوت شده در اثر تصادف، و از من شکایت کردند و برای من ابلاغیه مبنی بر قتل غیرعمد در اثر بی احتیاطی در رانندگی آمده من گواهینامه دارم یازده ساله هیچ خلاف رانندگی و غیره ندارم، ماشین بیمه بوده، من چکار باید انجام بدهم چون همون شب تصادف ایشون فوت نشد و بعد یک ماه اتفاق افتاده من چگونه میتونم از خودم دفاع کنم و حکم قانونی در این موارد چیست ممنون میشم

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام.در دادسرا رسیدگی می شود و تشخیص داده می شود که بر اثر تصادف بوده یا نه و حتما باید کروکی داشته باشید که در صورتی که محکوم شوید شاید 100 در 100 مقصر نباشید