مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک خودرو با داشتن وکالت تعویض پلاک

سلام بنده یک ماشين قولنامه کردم، برای وکالت قطعی فروش تاریخ انقضاء تعيين کردم که به پایان رسیده ولی وکالت تعویض پلاک، تاریخ انقضاء تعیین نکردم، چون فک نمی کردم طرف بذاره تا وکالت فروش تموم شه .... حالا که هنوز تعویض پلاک نکرده، میشه از طريق راهنمایی رانندگی روی پلاک شکایت کنم برای فک پلاک با این وجود که وکالت تعویض پلاک داره؟؟ یا راه دیگه ای هست؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظر می رسد فعلاً نمی توانید بابت فک پلاک شکایت کنید........... اما به هر حال ایشان برای سند به شما احتیاج خواهند داشت....... موضوع را از طریق مذاکره پیش ببرید