مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور سیکلت بدون سند

سلام وقت بخیر من یه موتور خریداری کردم قولنامه دستی که هم امضا داره هم اثر انگشت روزی که خواستم موتور رو بخرم گفتم میخوام سند رو ببینم گفت تو دفتر ثبت اسناد هست دو روز اینده همونجا ببین و واست سند میزنم پول رو که ریختم به حساب چند روز بعد فهمیدم موتور و سند مال خودش نیست و خطش رو خاموش کرد الان موتور با کارتش و بیمه نامش پیشمه باید چطور واسه گرفتن سند اقدام کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام در واقع شما مالک این موتور نشدید، و تا زمانی که مالک اصلی رضایت نداشته باشد هیچ اقدامی نمی توانید بکنید.