مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام بعد از 3ماه که شوهرم به من خرجی نداد و من شکایت ترک انفاق کردم و رفتیم شورای حل اختلاف و قرار شد پرونده بره دادسرا همسرم برای من 500 پول واریز کرد. ولی قفل در عوض کرد که من نتونم برم داخل خونه حالا من بدون جا و مکان موندم سوال من اینه مگه نفقه تهیه مسکن هم نیست ؟ الان با ریختن 500 دیگه من شکایتم کیفری نیست؟ برای اینکه منو از خونه اخراج کرده چه شکایتی کنم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

شكايت ممانعت از حق ( ورود به منزل مشتر ك) مطرح كنيد مسكن از اجزاء نفقه است احتمالا در دادگاه يا به كارشناسي به مهيا بودن مسكن اشاره كرديد