مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال منقول

باسلام
زوجه هستم. 14 سال زندگی مشترک داشتیم و تمام این دوران خانه مشترک برای بنده بوده است. با همسرم به مشکل خوردیم و ایشان از منزل بیرون کردم. شکایت استرداد مال منقول برای گرفتن اساس منزل کردند. درحالی که هیچ فاکتوری ندارند،
1- آیا با شهادت شهود میتونند اساسی که در آپارتمانی که مالکیتش برای بنده است پس بگیرند؟
2- آیا میتونم اسباب کشی کنم و با شهادت شهود اعلام کنم اساس ها رو ایشون قبلا بردن و بنده هیچ اساسی ندارم؟
واقعا اساس ها رو خودم تعویض کردم و فاکتوری ندارم برای اثبات این مطلب چرا که برای جهیزیه ام بوده

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. نیازی به اسباب کشی نیست ..........هنگامی که مدارک برای اثبات مالکیت جهیزیه موجود نباشد آنچه عرفاً مورد استفاده مرد است متعلق به مرد و آنچه عرفاً مربوط به زن است متعلق به زن خواهد بود.......... به یاد داشته باشید که دعاوی خانوادگی بدون دادگاه رفتن راه حل های توافقی و سریع دارد....... در صورت تمایل جهت انجام مشاوره با بنده تماس بگیرید.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شهادت شهود یکی ازادله پرکاربرد دراثبات ادعاست .مگراینکه شما می توانید اهدین راجرح کنید.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

شاهدین راجرح کنید ویاگواهانی راجهت اثبات مالکیت خود ارایه نمایید.آنچه که مردانه است متعلق به ایشان وآنچه زنانه است متعلق بشماست مشروط براینکه دلیلی برخلاف آن ارایه نگردد.ضمنا اجرت المثل 14سال زندگی درمنزل شخصی خود زا می توانید مطالبه کنید.