مشاوره حقوقی رایگان - دخالت خانواده همسر

سلام خسته نباشین.
من و همسرم 3 ساله ازدواج کردیم یک بچه 1/5ساله داریم و اوایل به خاطر موقعیت شغلی همسرم در شهری دور از خانواده هامون زندگی میکردیم اون موقع فقط تلفنی دخالت میکردند و باعث اختلاف بین ما میشدن حالا تقریبا 7 ماهی میشه باز به خاطر موقعیت شغلی همسرم نزدیک تر اومدیم و تو این مدت کوتاه خانواده شوهرم با کمال پرویی مدام میرن میان خونه من شده مهمان سرا بدون این که با من هماهنگ بشن فقط به شوهرم خبر میدن هر برنامه ای رو میریزن و من هم مجبور میشم انجام بدم برای مثال مامانم و خواهرم میان خونه ما مهمون اونا هم زود خودشون رو میرسونن تا اینا راحت نباشند و بعد که من میرم شهرمون خونه مامانم اینا دو روز که نشده رفتم زنگ میزنند کی برمیگردی چیز دیگه نمیگند و بعدش شوهرم زنگ میزنه میگه خواهر زادم میاد خونه ما بمونه 5 روز بره دانشگاه آخر هفته میام دنبالت اصلا برای خودم تصمیم نمیتونم بگیرم همش برای رفت و آمدم هم تصمیم میگیرند یا نمیزارن آسایش و آرامش داشته باشم با بچه کوچیک خیلی برام سخته آشپزی و مهمان داری به خصوص اینکه کمک حال آدم هم نمیشن واقعا نمیدونم چیکار کنم این پرویی هاشون قطع بشه چطور رفتار کنم بدون اختلاف حدشون رو بدونن از طرفی هم دوس ندارم زندگیم خراب بشه واقعا اعصابم از رفتاراشون داغون شده و سکوتم بیشتر داغونم کرده سر همسرم غر میزنم ولی در نهایت هیچ سودی نداره.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است به مشاور خانواده مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر توهین افترا تهدید یا این موارد شکل گرفته است قابل شکایت است