مشاوره حقوقی رایگان - میخوام از خانواده زنم شکایت کنم

با سلام وخسته نباشید
من الان یک سال است که ازدواج کردیم و نامزدیم ما همون اول قرار گذاشته بودیم که سه ماه بعد از تاریخ ثبت ازدواج عروسی کنیم بریم خونه خودمون اما بعد ها پدرزنم زد زیر حرفش اجازه نداد بریم و مادرش بی اجازه برداشت برد مشهد واختلافات ما شروع شد
ااان درست هفت ماهه تمام حسابهای من وسند های منو توقیف کردن نه اجازه میدن بریم سر زندگی نه اجازه میدن طلاق بگیریم وهر روز در بین ما اختلافات و زیاد میکنن
من الان میخوام ازشون شکایت کنم اما نمیدونم چطوری میشه کمکم کنین ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از خانواده زوجه نمی توانید شکایت کنید.
اگر زوجه باکره نیست می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

امکان شکایت از خانواده زوجه وجود ندارد و نتیجه نخواهید گرفت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما نمی‌توانید از خانوادهطرف مقابل شکایت کنید چرا که اعمال هر شخص مستقل است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علیه پدر و مادر زن نمی توانید شکایت کنید . ولی می توانید دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید . برای اخذ مشاوره بیشتر تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اعلام شکایت از خانواده نتیجه مطلوبی نخواهد داشت و....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست الزام به تمکین را به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت این عناوین نمی توانید شکایت کنید شما تنها می توانید درخواست تمکین نمایید