مشاوره حقوقی رایگان - دخالت خانواده همسر

سلام . من و همسرم الان نزدیکه سه ماهه با هم عقد کردیم ولی از فردای روز عقد متاسفانه خانواده همسرم نمیزارن من نه با همسرم حرف بزنم نه ببینمش سیم کارتش هم مسدود کردن و توقعات بسیار زیادی دارن مثلا خونه ی مجلل و ماشین مدل بالا و طلای زیاد و... من الان موندم چی کار کنم چند بار هم خواستم از طریق واسطه با هم توافق کنیم، ولی می گن اول خواسته های ما رو برآورده کن بعد بیا حرف بزنیم . لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فعلا باید یه مدت صبر کنید متأسفانه اقدام قانونی در این مرحله نمی توان انجام داد.
بعد مدتی می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .برا دخالت کاری نمیشه کرد مگر صلح وسازش .اگر قصد عروسی وتهیه خانه را دارید می توانید اظهارنامه بفرستید ودر صورت عدم جواب دادخواست الزام به تمکین دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با مذاکره مشکلات را حل نمایید و در صورت عدم موفقیت بایستی از ظرفیت‌های قانونی استفاده نمایید