مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار سند صلح

سلام روزبخیر. آیاکسی می تونه نسبت به سند رسمی (سندصلح مهریه) که در دفترخانه تنظیم شده و همه مفاد سندتوضیح داده شده وهمچنین به صراحت درسندقیدشده اعتراض کندو اظهاربی اطلاعی ازمضمون سندراداشته باشد و بگوید من نخوانده سند را در دفترخانه امضاوانگشت زده ام؟
همچنین یک سند دست نویس هم هست که توسط زن امضا شده واموال مردرابه نام خودزده و شهود امضاکرده اندبه عنوان تمام حق وحقوق خودش. سواد ایشان نیز دوترم وکالت دردانشگاه بوده واظهارداشته که سوادزیادی ندارد و باهمین دروغ ها ازطرف دادستان کیفرخواست برای طرف مقابل فرستاده شده.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. احتمال قوی دعوی موصوف نتیجه ای ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که شخص امضا می‌نماید این برداشت می‌شود که متن آن را خواسته است و اظهارات ایشان مسموع نیست