مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق کارگر توسط کارفرما

باسلام و خسته نباشید من به مدت 3 سال که در شرکت خصوصی پست مشغول به کار بودم کارفرما در مدت 3 سال فقط 5 ماه بیمه برای من رد کرده و حقوق 2 ماه آخر من پرداخت نکرده و من هم به همین دلیل 15 روز پیش به کارفرما اطلاع دادم به صورت شفاهی و اونم قبول کرد الان این آقا به نام شرکت از من سفته 300 میلیون از من گرفته و برای خودش نگه داشته ولی به اسم خودش سفته پر شده و در سفته هم نوشته شده بابت حسن انجام کار و هیچ گونه اعتبار دیگری ندارد ولی من متاسفانه از سفته کپی ندارم و در قراردادی هم که نوشتیم شماره سفته در آن نوشته نشده همچنین قرارداد هم به من نداده البته قراردادی که نوشتیم بیشتر حالت قرارداد اجاره ای بود چون نه حقوق .نه بیمه در آن قید شده بود والان کارفرما نه حقوق من پرداخت میکنه و نه سفته هام رو پس میده خواهشا راهنمایی کنید حتی اظهار نامه هم فرستادم ولی اصلا جواب نمیده لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بابت حقوق ومزایا از طریق اداره کاراقدام کنید. بابت سفته از طریق دادگاه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق اداره کار برای حقوق بیمه سنوات عیدی و سایر موارد شکایت کنید در خصوص سایر موارد می‌بایست از طریق دادگاه اقدام شود