مشاوره حقوقی رایگان - هزینه گرفتگی لوله فاضلاب

بنده در طبقه اول یک دو طبقه شش واحدی ساکن هستم. که لوله فاضلاب مشترک در راستای واحد من و بالایی گرفته شد و فاضلاب در واحد من پس زده شد. آیا هزینه باز کردن لوله مذکور با واحد من و بالایی هست یا با تمام شش واحد هست؟
توضیح: هر واحد در طبقه اول و واحد بالایش در طبقه دوم دارای یک لوله مشترک هستند که در کف ساختمان با یک جمع کننده فاضلاب کل ساختمان به بیرون انتقال داده میشود.

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام اگه اين لوله مربوط به دو واحد هست كه بايد مشتركا هزينه كنيد