مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه عادی

باسلام ملکی به متراژ22000هزار منرمربع که به ارث رسیده 15سال قبل این ملک و تفکیک کرده وحدود صد قطعه بین وراث نسبت به سهم تقیسم شده وبه امضای تک تک وراث بارضایت کامل رسیده حال تعدادی از وراث دادخواست تقسیم ویا فروش نرکه به دادگاه ارایه کردند ودادگاه به کارشناسی ارجاع داده در بازدید کارشناسان از محل بنده تقیسم نامه را نشان دادم که ما ابن ملک را بین خود تقسیم کردیم وبعد از کلی بحث قبول نکردند که در گزارش به این تقسیم نامه اشاره کنندو من در اعتراض به نظریه کارشناسان تقسیم نامه را به دادگاه ارابه کردم ایا باوجود تقسیم نامه بین وراث دادگاه میتواند حکم به فروش ان بدهد یا دادخواست خواهان را مبنی بر فروش رد میکند

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت اختلاف بین ورثه و غیر قابل افراز بودن حکم به فروش می دهد.
موفق باشید.

محمدامین دباغی

جناب آقای محمدامین دباغی :

با سلام. تقسیم نامه عادی با تایید کلیه شرکا( وراث) معتبر است مگر اینکه قواعد تقسیم رعایت نشده باشد که منجر به ابطال تقسیم نامه خواهد بود.