مشاوره حقوقی رایگان - زنم شکایت ترک انفاق کرده

سلام من منزلو ترک کردم و بعد از 3ماه خرجی ندادن زنم شکایت ترک انفاق کرد رفتیم شورای حل اختلاف که صلح نکردیم گفتن پرونده میره دادسرا. حالا من قفل درو عوض کردم و دیگه زنمو راه ندادم فقط این ماه براش نفقه ریختم حالا زنگ زده که جهیزیشو میخواد گفتم نمیدم برو شکایت کن چون سیاهه نداره سوال من اینه زنم حرفش به جایی میرسه بابت نفقه ؟ برای اینکه راهش ندادم و صورتجلسه کلانتری داره چی؟ میتونم جهیزیشو ندم بهش و ببرم جای دیگه؟ اون چه شکایتی از من میتونه بکنه؟ بهش اس ام اس دادم نری بیرونت میکنم ایا این میتونه بر علیه من بشه در دادگاه؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله میتونه شما را محکوم کنه.ترک انفاق جرمه و زندان داره.پیامک شما هم به عنوان مدرک علیه شما قابل ارایه هست.شما نمی توانید جهیزیه همسرتان را تصاحب کنین.بدون سیاهه هم جهیزیه مال زوجه است.خلاصه زن شما به قدر کافی مدرک علیه شما داره و حرفش هم به جایی میرسه و شما را میتونه محکوم کنه و دستور جلب شما را هم بگیره.