مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت

سلام من تو تلگرام فیشینگ خوردم(کلاه برداری اینترنتی)و 4 نفر شاکی داشتم 2 نفر از این شاکیا خودشون بعد از اینکه کارتمو مسدود کردن تماس گرفتن و باهاشون حل کردم قضیه رو و کارتمو باز کردن(با دادن پولشون)
اما 2 تا دیگ اصن تماس نگرفتن و منم شماره اونارو ندارم ک پولشون رو بدم و اونا اصن هیچگونه اقدامی نکردن فقط حسابو مسدود کردن
30 روز از این قضیه میگذره خواستم بدونم ک چیکار باید کنم من کارتم نیازمه تا کی باید صبر کنم شاکیا تماس بگیرن شاید اصن نگیرن ،راه چاره چیه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق پرونده مطروحه مشخصات شکات را جهت رضایت اخذ کنید.