مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی

سلام بنده سرباز سالم گروه الف بودم در دوره دوم آموزشی تماسی از منزل داشتم در موضوع مالی و باعث اظطراب و استرس بنده شد تو نامه ارائه به یگان برای من رد کرده بودن که معرفی بشم به کمیسیون.
مشکل من مقطعی بوده و هیچ گونه مشکلی برای ادامه خدمت ندارم دکتر معتمد برای من نوشت که تست خودشناسی در حد نرمال است و از استرس شاکی است و حضورا در کمیسیون شرکت کنم.
الان از لحاظ روحی و شرایط خانوادگی.
آیا معاف گروه ب میشوم با توجه به شرایط قبلی یا اینکه کمیسیون می پذیرد که شرایط من مقطعی بوده