مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید اگر من به قاضی بگم یا مهریه را طبق رای خودتان قسطی میپردازیم یا به همین مبلغ کل مهریه خسارت میگیرم و طلاق میدم آیا قاضی لج میکنه و غیابی طلاق میدهد؟؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

مقام قضایی با حرف شما لج نمی کند ایشان طبق قانون حکم میدهد سخنان شما تاثیری در ایشان ندارد.

پرسشگر :

بله دقیقا من طبق قانون حق حبس مهریه را قسطی میپردازم و مشکلی ندارم

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

این مذاکرات(بخشش مهریه در قبال طلاق) را باید با همسرتان انجام دهید. قاضی در محدوده دادخواست تقدیم شده به دادگاه رای صادر می نماید....... به طور مثال اگر همسر شما دادخواست مطالبه مهریه داده باشد قاضی فقط در خصوص مهریه رای صادر می نماید......... بنابراین بهترین راه مذاکره با همسرتان برای طلاق توافقی می باشد.