مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره

قرارداد اجاره تنظیم کردیم و یک سوم مبلغ رهن رو به عنوان بیعانه پرداخت کردیم قرار شد بعد از 10 روز خانه تخلیه بشه بعد از یک ماه نه خانه تخلیه شد و نه پول رو برگردوندن کمیسیون بنگاه هم از جانب من پرداخت شد حالا نمیدونم چطور باید شکایت کنم و کجا پیگیر باشم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید دادخواست الزام به تحویل مورد اجاره بدهید.......... در صورت تمایل جهت انجام مشاوره و تنظیم دادخواست و لوایح با بنده تماس بگیرید.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دادخواست الزام به تحویل عین مستاجره ومطالبه اجرت المثل ایام تحویل ندادن منزل راتقدیم نمایید.