مشاوره حقوقی رایگان - فروش اپارتمان

بنده از یک سازنده یک واحدی 6 ساله را خریدم و هنوز سند نزده ام.
بعد از تحویل اپارتمان متوجه شدم که مقداری از نما ریخته است و مدیر ساختمان گفتند طی توافق کلیه مالکی، 4 ماه پیش به فروشنده شما که سازنده این ملک هم می باشد مبلغ 15 میلیون تومان بابت تعویض نما بپردازد تا از خسارت های آتی ریزش نما جلوگیری گردد و ایشان هم به بنده اطلاع ندادند و مبلغ را هم پرداخت نکرده اند.
حال این مبلغ را چه کسی باید پرداخت نماید، من یا فروشنده؟؟؟؟؟
عرض کردم هنوز سند انتقال نیافته است.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بی شک شما در قبال پولی که دریافت نکرده اید هیچ مسئولیتی ندارید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام این تعهد ناظر به سازنده هست و مسئولیتی متوجه شما نیست