مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام . من یک ماشین داشتم که فروختم به پدرم و پولش واریز کرد به حسابم و یک قول نامه دستی خانوادگی نوشتیم چون می خواستم ماشین برای من نباشد و به پدرم منتقل شود حال که دفترخانه ها و پلاک گذاری ها تعطیله می باشد آیا این قولنامه دستی برای دادگاه اعتبار دارد یا خیر ؟
مسئله اینه که یک نفر ادعای زوجیت با من را کرده و هنوز در مرحله اثبات زوجیت هستیم و اگر الان این کار را بکنم ( قولنامه دستی برای ماشین ) برای دادگاه قابل قبول است یا خیر چون قبل از دادخواست ماشین را فروختم و پولش هم به حساب بانکیم واریز شد ولی رسمی نکردیم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. به قولنامه برای عدم پرداخت مهریه می خواهید استناد نمایید؟

پرسشگر :

بله. چون می خوام ماشین برای پدرم باشد که به صورت ارث در بیاید چون پول ماشین را گرفتم نمی خوام دیگه ماشین برای من باشد و زمان فروش ماشین به پدرم و دریافت پول دو ماه قبل از ادعای زوجیت بوده.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

پلاک و سند هر دو به نام شما است بنابراین از لحاظ قانون اکنون شما مالک اصلی محسوب می شوید........... در صورت انتقال نیز شواهد و نشانه ها از جمله معامله با پدرتان می تواند نشانه انتقال مال به قصد فرار از دین باشد