مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ خودرو در مجتمع

سلام و خسته نباشید
احتراما به استحضار می رساند که اینجانب مستاجر یک مجتمع مسکونی 15 واحدی میباشم که در واحد 3 ساکن هستم و پارکینگ این مجتمع دارای 6 محل پارک خودرو میباشد. حدود 9 ماهی است که خودروی خود را در پارکینگ شماره 3 پارک میکنم. اما به تازگی پسر صاحبخانه از من خواسته که محل پارک خودروم را عوض کنم و به پارکینگ شماره 1 منتقل کنم. اما من مخالف هستم و شما لطفا راهنمایی کنید که راهکاری به کار ببرم؟
در ضمن لازم میدانم که بگویم که :
1-قرارداد اجاره منزل را بنده با مادر ایشان (پسر صاحبخانه) در بنگاه منعقد کرده ام
2) در اجاره نامه به شماره محل پارکینگ اشاره نشده ولی موجر اعلام کردن که در پارکینگ شماره 1 یا 3 میتونم پارک خودرو کنم و اینجانب با توجه به واحد محل سکونت، پارکینگ شماره 3 را انتخاب کردم
3) پارکینگ دارای دوربین است و همه سکنه آپارتمان هم شاهد پارک خودرو در این مدت در پارکینگ شماره 3 بوده اند و موارد ورود و خروج توسط دوربین ثبت و ضبط شده است
4) آیا از حضور مدیر ساختمان و بنگاه در این مورد کمکی ساخته است؟
5) در صورت مزاحمت کلی پسر صاحبخانه در محل پارکینگ یا ممانعت از خروج خودرو از پارکینگ به هر عنوان مانند زنجیر زدن به جهت خروج خودرو از محل پارک و موارد دیگر ... چه راهکاری برای برخورد با وی و ممانعت از مزاحمت ایشان و تکرار نشدن در آینده پیشنهاد می‌فرمائید
6) لطفا برای احقاق حق و برقراری ارامش در خانواده راهنمائی کامل و جامع و مستند به مواد قانونی ارائه بفرمائید
با تشکر

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
وقتی در قرارداد چه بصورت شفاهی و چه بصورت کتبی پارکینگ مشخصی برای شما در نظر گرفته شده است حق استفاده از ان تا پایان مدت اجاره برای شما باقیست