مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو توسط مالک یکی از واحد ها در حیاط مشاع

سلام. آپارتمان 6 طبقه 2 واحدی هستیم مجموعاً 12 واحد. واحد 10 پارکینگش جوری هست که پشت پارکینگش به حیاط مشاع راه هست و چون گوشه ی پارکینگ و حیاط هست ماشین دومشون رو هم میندازن داخل حیاط که پشت پارکینگ خودشون هستش. دو سه تا از همسایه ها هستیم که ناراضی هستیم و میگیم اجازه ورود خودروی دوم رو ندارید چون یک پارکینگ دارید ولی ایشون میگه موقعیت پارکینگم طوریه که میتونم دوتا ماشین پارک کنم و حرف هیچ کس رو قبول نمیکنه . در ضمن من طبقه دوم هستم و هنگام ورود و خروج این آقا از حیاط صدای استارت زدن و لاستیکش هنگام دور زدن به منزل ما میاد و اذیت میکنه همچنین طبقه ی اول رو هم اذیت میکنه. آیا پارکینگش چون به حیاط راه داره جزو پارکینگ ایشون حساب میشه و پارکینگشون به قول خودشون استثناء هستش؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
خیر ایشان حق استفاده از حیاط مشاع را ندارند.

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

سلام. خیر ایشان فقط حق یک جای پارک را دارد.