مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در حیاط یک اپارتمان

سلام. بنده در یک آپارتمان 7 طبقه 28 واحدی هستم که 11 واحد در پارکینگ ساختمان پارک اختصاصی دارند و آپارتمان ما بطور چهار ضلعی مشرف به حیاط است که 20 خودرو می‌شود بدون مزاحمت پارک کرد. آیا می‌توانیم موقع شب محل پارکینگ خودروها مشرف به پنجره خانه پارک نماییم؟

پاسخ ها :

دکتررسول    احمدي فر

جناب آقای دکتررسول    احمدي فر :

اگر حق پارک نداری باید از همسایه ها اجازه بگیری.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
اگر در سند شما پارکینگ وجود ندارد باید برای پارک رضایت دیگر واحد ها را کسب نمایید چون این قسمت ها مشترک محسوب شده و عموما حق استفاده اختصاصی ندارند مگر با اجازه حاصله از دیگر همسایگان.