مشاوره حقوقی رایگان - انتقال غير رسمی خودرو و توقيف خودرو از سوی اداره ماليات

من ماشينی را از فردی خريدم ولی در دفترخانه انتقال رسمی صورت نگرفت و سند به نام اوست. من از دادگاه حکم الزام به تنظيم سند رسمی گرفتم اما متوجه شدم که اداره ماليات و دارايی ماشين را توقيف کرده به علت بدهی. من برای رفع توقيف از بازداشت اداره دارايی و سند زدن چيکار بايد بکنم؟

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

باید تکلیف مالیات اول مشخص بشه
ولی میتونید به کمیسون ماده 216دارایی اعتراض کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید دید تاریخ توقیف اداره مالیات زودتر بوده یا تاریخ خرید شما