مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

با سلام برادرم 4 ماه پیش به جرم شرب خمر گرفتنش براش وثیقه 50 میلیون گذاشتم و حکمش اومد 85 ضربه شلاق و اعتراض زده حکم رفت برای تجدید نظر و مجدد الان دوباره گرفتنش به جرم شرب و خمر و براش 200 میلیون وثیقه بریدن و برادرم وثیقه نداره بردنش زندان ایا بدون وثیقه آزاد میشه و اینکه این پرونده اش در تجدید نظر پرونده قبلیش تاثیر دارد

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تا تودیع وثیقه آزاد نمی‌شه مگر اینکه قاضی مبلغ وثیقه را تعدیل نماید.در پرونده قبلی اثری نداره

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پذیرش وثیقه یا عدم پذیرش وثیقه بستگی به نظر قاضی دارد.