مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با عرض سلام و خسته نباشید
من همسرم جدا شدیم و بعد از جدایی برگه ای که شب اول عقد نوشته شده که چند مثقال طلا طلب کردن رو بعد از جدایی برده شورا شکایت کرده که این مقدار طلا رو برام نخریدنو من در دادگاه اون مقدار طلا که فاکتورش بود رو نشون دادم و بقیه طلا ها رو گفتم قسم بخوره که نخریدم اونم قسم خورد و من باید نه مثقال طلا رو پرداخت کنم در حالی که فیلم عروسی که ما طلا ها رو داریم به عروس میدیم هست و شاهد هم دارم که طلا خریدم. حالا قسط بندی کردن هر 3 ماه یک مثقال میدم ایا نمیشه کاری بکنم که این حکم برگرده؟؟؟ چون هم فیلم هست و هم شاهد من فکر نمیکردم به دروغ قسم بخوره. چند مثقال طلا رو هم بهش دادم

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

دوست عزیز هنگام طلاق کلیه حق وحقوق مشخص میشود شما نباید قسم رامتوجه ایشان می نمودید