مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان شراکتی

سلام و درود!
خدا قوت!
داماد این حقیر سال 93 آپارتمانی را با وامی که به ایشان تعلق گرفته بود و وام جانبازی هم بود به مبلغ 105 میلیون میخواست معامله کنه اما تمام آورده ی ایشان همان وام جانبازی که مبلغی 72 میلیون بود، بوده!
ایشان برای حله مشکلش که کمبود مابقی فیه معامله بود به من پیشنهاد شراکت داد و من هم با قبول اینکه اگر ایشان شراکت سه دانگ سه دانگ را می پذیرد قبول کردم و ایشان هم به شراکت سه دانگ سه دانگ راضی شدند!
از همان سال قسط وام شروع شد و هر کدام بطور مساوی ماه به ماه قسط ها را پرداخت میکردیم تا سال 98 به همین صورت پیش رفت تا اینکه به جایی رسید که از اجاره ی خانه مبلغ وام پرداخت گردید!
البته ایشان بدون اجازه ی من هر سال خانه را اجاره داده و هیچ مبلغی از اجاره و رهن خانه به بنده پس از کسر قسط نداده!
الان حدودا 3 سال است که اجاره ها را که گرفته هیچ و به من هم نداده هیچ،الان زده زیر شراکتی که طی یک مبایعه نامه در بنگاه انجام دادیم!
سند قطعی به نام ایشان و در رهن بانک ثبت شده چون صاحب وام جانبازی ایشان بودند!

سوال این جاست که من چگونه میتوانم سه دانگ خودم را بگیرم و همچنین چگونه میتوانم اجاره خانه های که در این چند سال گرفته و به من نداده را بگیرم!
لطفا راهنمایی بفرمایید!

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی مدارک لازم دارد تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل بگیرید یا مشاوره تلفنی بگیرید خیلی باید توضیح داده شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قراردادی که شما تنظیم نموده‌اید بررسی شود