مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک

سلام.سال96خانه ای درتهران خریدیم و سند شش دانگ در محضر توسط کسی که سند به نام اوبودبه نام ما شد ساختمان نوسازبود وتوسط سازنده سال95ساخته شده بودحالابعداز چندسال شخصی پیدا شده که ادعای مالکیت میکندو ازسال90با کسی که خانه رابه ما فروخته شکایت داشته و حالا رای دادگاه به نفع او تمام شده او ادعا می کندکه سند راباطل وبه نام خود صادرخواهدکرد و دادگاه رای این چنین به او داده حالا از نظر قانون تکلیف ما چیه باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی اسناد ومدارک بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مالکیت ایشان برای قبل از شما باشد شما می‌بایست از فروشنده خود شکایت کنید