مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نشانی و تعویض پلاک خودرو

باسلام
بنده سال 97 خودرویی در تهران معامله نمودم که در زمان تعویض پلاک بنا به گفته مسئول تعویض پلاک گفتن کد مربوط به شهر شما رو نداریم و مجبور شدم به ادرس دایی ام که در تهران سکونت داره ماشین رو پلاک بکنم با توجه به اینکه محل سکونت بنده در یکی از شهرهای شمالی است و با توجه به شماره پلاک ثبتی بر روی خودرو مشکلاتی برایم به وجود اومده الان بعد از گذشت حدود یک سال تمایل دارم اعلام تغییر نشانی و پلاکی به ادرس واقعی محل سکونتم بگیرم لطفا راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
با در دست داشتن مدارک سکونت به تعویض پلاک محل سکونت مراجعه نمایید