مشاوره حقوقی رایگان - مهلت پرداخت جزای نقدی

باسلام .
برای پرداخت جزای نقدی دادگاه بدوی ده روز مهلت پرداخت دادن که اگر تا این موعد پرداخت بشه 20درصد تخفیف هم داره ،منتها من یکماهی فرصت میخام برای پرداخت میخام بدونم اگر این زمان تعیین شده بگذره حکم جلبم رو صادر میکنن بلافاصله ؟
چجوری میتونم مهلت بگیرم برای پرداخت .متشکرم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، خیر حکم جلب شما ابتداً صورت نخواهد گرفت بلکه ابتدا اموال و حساب های شما به میزان جزای نقدی توقیف خواهد شد ، چنانچه مالی نداشته باشید حکم جلب صادر میگردد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اکر اموالی نداشته باشید جلب صادر میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا وضعیت استعلامات سه گانه نسبت به دارایی شما گرفته میشود اگر مالی دارید توقیف در غیر این صورت حکم جلب قابل صدور است