مشاوره حقوقی رایگان - حمل اتباع بیگانه

سلام حدود دو هفته پیش ماشینم دست یکی از اشناهام بود یزد با 6 مسافر افغان ک پاسپورت داشتن دو نفر پاسپورت اصلی و 4 نفر جعلی میگیرنش راننده هم نمیدونسته پاسپورتا جعلیه منم اصلا روحم خبر نداشت ک ماشین رو ازم گرفته رفته مسافر برده قاضی حکم ازادی ماشین و راننده رو میده میگه برو اصلاعات کارای ازادی ماشینو بکن میره اونجا میگن باید استعلام سابقه راننده و ماشین رو بگیریم هفته اینده خبر بگیرین من تماس گرفتم گفتم روحم خبر نداشته و یارو با ماشینم افغانی سوار کرده گفتن پرونده رو فرستادن اداره مهاجرت از اونجا پیگیری کنم همین حرفارو اونجا بزنم اونجا هم تماس گرفتم جواب نمیدن الان باید چیکار کنم منی ک اومدم ثواب کنم کباب شدم چه راهکاری پیشنهاد میدین ممنون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، با ارایه مدارک خودرو و اینکه در صورتجلسه دستگیری مشخص است راننده شخص دیگری بوده ، دستور آزادی ماشین صادر می‌شود .‌