مشاوره حقوقی رایگان - چک صیادی

سلام همسر من از یه خانم چک صیادی گرفته و اونو بانک ثبت کرده به مبلغ 230میلیون و الان هفت ماه گذشته ولی هنوز به پولمون نرسیدیم چک رو هم دو ماه پیش برگشت زده و حکم جلب اون خانم رو هم گرفته ولی متاسفانه هنوز نتونستیم به پولمون برسیم این پول همه ی دارای ما بود تورو خدا کمکمون کنید

پاسخ ها :

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

اموالی اگر داشته باشد مزاید گذاشته میشود نداشته باشد اموالی جلب میشود و یا اینکه تقاضای اعسار از محکوم به بدهد در صورت تایید شدن قسطی مبلغ را پرداخت مینماید راه دیگری نیست